How to Skin Almonds طريقة تقشير اللوز بالمنزل


How to Skin Almonds طريقة تقشير اللوز بالمنزل
How to Skin Almonds طريقة تقشير اللوز بالمنزل
Scroll down for English post
يختلف اللوز في طبيعته عن بعض المكسرات سهلة التقشير، فإما أن يباع مقشر أو بقشره ويصعب تقشيره بعد التحميص، لذا سوف أوضح لكم كيفية تقشيره بسهولة بالمنزل لتوفير شرائه بضعف الثمن بعد التقشير.

نصيحة الوصفة:
1- يمكن تحميص اللوز بعد تقشيره كما في الوصفة أو لا حسب الوصفة المرغوب استخدامه فيها.
2- يحترق اللوز بسرعة دون أن يظهر اختلاف واضح في اللون، لذا لا يترك مدة طويلة بالفرن 8 إلى 10 دقائق فقط ليس أكثر.

الوصفة تكفــي: كوب ونصف من اللوز
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت التحميص: 8 دقائق
Almond is different from most other nuts in peeling, it's either sold peeled or with the skin, as it's not easy to skin after roasting-unlike peanuts and hazelnuts-, so I will show you how to skin it easily at home to save twice the price!

Recipe tips:
1- You can roast the almonds after you skin them as in the recipe here, or not if you're going to use them as they are.
2. Almond burns so quickly without you notice it! So do not roast more than 8 to 10 minutes.

Serves: 1 1/2 cup
Prep. Time: 10 minutes
Toasting Time: 8 minutes

Scroll down for English recipe
المقادير:
1 1/2 كوب لوز (حسب الرغبة)
ماء مغلي

الطريقة:
شاهدوا الطريقة  بالفيديو بالتفصيل هنا


Ingredients:
1 1/2 cup almonds
Boiled water
Directions:
* Watch the video above!
1- Place the almonds in a bowl.
2- Cover with hot boiling water and leave it for few minutes.
3- Strain and peel between your fingers very easily, and place on a dry kitchen towel.
4- For roasting place a single layer of almonds on a baking sheet, preheat the oven 170c, place the baking sheet in the middle of the oven for about 8 minutes, and... Bon Appétit :)



How to Skin Almonds طريقة تقشير اللوز بالمنزل
How to Skin Almonds طريقة تقشير اللوز بالمنزل

Comments