Easiest Way to Skin Hazelnuts أسهل طريقة لتقشير البندق
Scroll down for English post
اليوم أشارك معكم طريقة تقشير البندق بكل سهولة دون أي مجهود أو وقت كثير، حضروه الآن واحفظوه بعبوة محكمة الغلق بالثلاجة، إذا كنتم تعيشون بجو حار، لاستخدامه بالوصفات المفضلة!
نصيحة الوصفة:
1- نفرد البندق طبقة واحدة بدون تزاحم.
2- ننتبه عند تحميص البندق والمكسرات عموماً، ونخرجه من الفرن بمجرد الانتهاء وإلا احترق.
نصيحة الوصفة:
1- نفرد البندق طبقة واحدة بدون تزاحم.
2- ننتبه عند تحميص البندق والمكسرات عموماً، ونخرجه من الفرن بمجرد الانتهاء وإلا احترق.
الوصفة تكفــي: كوب من البندق المقشر
وقت التحضير: دقيقة
وقت الطهــــي: عشر دقائق
Here is how to skin hazelnuts, the easiest way, it doesn't take any time or effort to make, just prepare it and store in an air tight container in the fridge if you live in a hot weather, and use in your favorite recipe whenever you need!Recipe tips:
1- Don't overcrowd the hazelnuts in the pan, only place one even layer.
2- Be careful when toasting hazelnuts, -or any nuts in general- as it may burn really quickly, so take it out of the oven once done!
Serves: 1 cup of skinned hazelnuts
Prep. Time: 1 minute
Cooking Time: 10 minutes
Scroll down for English recipe
المقادير:
كوب أو حسب الرغبة من البندق غير المحمص
كوب أو حسب الرغبة من البندق غير المحمص
الطريقة:
شاهدوا الفيديو:
شاهدوا الفيديو:
1- نسخن الفرن على حرارة 175.
2- نفرد البندق بالتساوي على صينية فوقها ورق خبز.
3- نضعه بالفرن حوالي عشر دقائق أو إلى أن يتحمص مثلما بالفيديو، نقشره كما تم التوضيح ونخزنه لحين الحاجة :)
Ingredients:
1 cup or as desired raw hazelnuts
Directions:
Watch the video
1- Preheat the oven 175c.
2- Place a layer of hazelnuts on a baking sheet layered with parchment paper.
3- Into the oven for about 10 minutes or till done as shown in the video, skin as shown and store for use when needed, and... Bon Appétit :)
Comments
Post a Comment
Your comments really make my day and encourage me to give you more lovely recipes, so please don't hesitate ^_^
أعجبتك الوصفة؟ ضع تعليق يسعدني ويشجعني على تقديم المزيد ^_^