HowTo Clean & Prepare Endives تحضير الهندباء للطهي


HowTo Clean & Prepare Endives تحضير الهندباء للطهي


Scroll down for English post

اليوم أشارك معكم نصيحة مطبخية لكيفية تحضير الهندباء البلجيكية (الأنديف) للطهي! لمن لا يعرفها هي تشبه الخس نوعاً ما ولكن تختلف قليلاً في الطعم والملمس، الثمار الكبيرة منها داخلها مر عكس الثمار الصغيرة. يمكن استخدامه طازج في وصفات السلطات المختلفة مثل وصفتي لقوارب الهندباء بالتبولة، ويمكن أيضاً طهيه كالوصفة البلجيكية لفائف الهندباء بالديك الرومي المدخن. ربما يكون استخدام الهندباء البيضاء جديد عليكم لكن بالتأكيد ستحبونها :)

والآن شاهدوا معي الفيديو التالي لمعرفة كيفية تنظيف الهندباء وتجهيزها للطهي أو السلطة سواء الثمار الصغيرة أو الكبيرة
Today I'm sharing with you a kitchen tip! How to prepare Belgian endives for cooking! If you haven't used it before it looks a little like lettuce, but different in taste and touch! The big ones usually have a bitter core unlike the small ones. You could use it fresh in salads like in my recipe Tabbouleh Boats, or cook it like the Belgian recipe cheesy witlof turkey rolls; if you're not familiar with it, I'm sure you will like it, so don't miss trying it in your dishes! :)
Now watch this video, to know how to prepare it for cooking or salads, whether it's big or small endives! :)



Comments