فيسبوك Google plus جوجل بلس Instagram انستجرام Pinterest بينتريست Twitter تويتر

Saturday, June 26, 2010

Three Cheese Lasagna with Sausage لازانيا ثلاث أجبان بالسوسيس

Three Cheese Lasagna with Sausage لازانيا ثلاث أجبان بالسوسيس
Three Cheese Lasagna with Sausage لازانيا ثلاث أجبان بالسوسيس

Scroll down for English post

وصفة لازانيا السوسيس والجبن من الأكلات المفضلة لدي، فأنا من عشاق الجبنة بأنواعها سواء على البيتزا أو اللازانيا وهي ذائبة في الفرن، وهي أيضا من الوصفات السهلة والسريعة جدا ويمكن إعدادها في أي وقت.

الوصفة تكفــي: 3 أشخاص
وقت التحضير: 7 دقائق 
وقت الطــهــي: 10 دقائق

Thursday, June 24, 2010

Simple, delicious breakfast omelet


This is the best breakfast for me, it's so easy, quick, and full of nutritional value too,
The recipe tips:
1- Don't add much salt or don't add it at all (like me) because we have olive pickle and cheese.
2- When cooking olmelt,the heat has to be low, so it will be cooked well without burning.

Serving:          1 person.
Prep. time:      3 min.
Cooking time: 6 min (approximately).

Sunday, June 13, 2010

Sausage stuffed Chicken with spaghetti



Hello again, hope you all had a happy weekend, today's recipe - don't worry it's not pasta for the third time :) - it's just a delicious and innovative chicken recipe that you can eat with spaghetti or anything you like, you can edit the recipe and add bell pepper to the ingredients.
Tip: For better taste, saute the the chicken after filling  in the same sausage pan.

Thursday, June 10, 2010

Chicken & Vegetable Fettuccine فيتوتشيني الدجاج والخضروات

فيتوتشيني الدجاج والخضروات Chicken & Vegetable Fettuccine



Scroll down for English post
 أردت أن أُحدث بعض التغيير عن وصفتي السابقة بوضع وصفة مختلفة أكثر حيث كانت آخر تدوينة لي عن المكرونة (الباستا)، ولكنني لم أستطع  فأنا أُحب المكرونة كثيراً، وهذه الوصفة حقاً لذيذة، كما أنها سهلة وسريعة في نفس الوقت، أتمنى أن تعجبكم.


ملحوظات للوصفة:
1- ألذ شيء في هذه الوصفة هو أن الخضروات غير مطبوخة أو نصف مطبوخة، فذلك يعطيها طعم رائع جدا خاصة مع الكاتشب.
2- أردت أن أُضيف طعم الروزماري ولكنني لا أُريده أن يكون ظاهر  بشكل قوي، فقط طعم خفيف منه، لذلك قمت بإضافة كمية قليلة جداً منه.

الوصفة تكفــي: شخصين
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهــــي: 15 دقيقة

I wanted to make a change by adding a recipe from other cuisine or has another main ingredient because my last post was about a pasta recipe, but actually I couldn't help it, I really LOVE pasta :), and it's really easy and quick too, hope you like it.

Tips: 
1- The best thing in this recipe is the uncooked vegetables or semi cooked and that made them so tasty with other ingredients, specially the ketchup.

2- I want to add the rosemary flavor, but I don't want it to be so strong, I don't want it to be noticed, so I added so small pinch of it.

Serves: 2 people
Prep. time: 5 minutes
Cooking time: 15 minutes

Wednesday, June 9, 2010

Penne Rigate with mushroom cream




I LOVE pasta, and I LOVE Italian cuisine, this dish is my favorite (after pizza of course) specially when it's done with a good cream like Président, it has a really delicious taste specially with this dish, the combination of chicken, mushroom and cream is just perfect with  pasta, while I write this I feel like I want to go cook it and eat it right away :), can't wait to do it again, I can eat it every day but then my husband will hate it and wont let me cook it again :D
Tip: When cooking or boiling the cream it has to be in room temperature.

Monday, June 7, 2010

Best Ever Homemade Pizza ألذ بيتزا ستافد كراست بالبيت



Best Ever Homemade Pizza ألذ بيتزا ستافد كراست بالبيت

تم التحديث بتاريخ 6 أغسطس 2016 updated on August 6, 2016

Scroll down for the post in English!

أعرف، لقد مرت فترة منذ آخر مرة كتبت فيها أعذروني. سأريكم اليوم كيفية عمل بيتزا الستافد كراست ونصائح لعمل عجينة ممتازة ومضبوطة، سأتكلم أولاً عن هذه النصائح ومن ثم سأضيف الوصفة بالصور إن شاء الله.

نصائح لعمل أفضل عجينة بيتزا: